Λίγα λόγια για τη Νovacolor

H Ιταλική μπουτίκ χρωμάτων Novacolor ειδικεύεται στα διακοσμητικά φινιρίσματα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Για περισσότερο από 30 χρόνια προσφέρει παγκοσμίως τις πιο καθαρές και αυθεντικές αποχρώσεις του γνήσιου Ιταλικού στυλ. Οι σύμβουλοι αποχρώσεων και οι εξειδικευμένοι τεχνικοί υλικών της Novacolor έχουν γίνει σημείο αναφοράς για επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές και σχεδιαστές χώρων.

Για τη Novacolor, κάθε διακοσμητική πρόταση δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα μιας αισθητικής ανάγκης, αλλά και η έκφραση της επιθυμίας για εναρμόνιση της διακοσμητικής τέχνης με την προστασία του πλανήτη μας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι ήταν ο πρώτη εταιρεία πραγωγής χρωμάτων & τεχνοτροπιών στην Ιταλία η οποία πιστοποιήθηκε με το Eurofins Indoor Air Comfort Gold certification, με το οποίο πλέον έχουν πιστοποιηθεί αρκετά προϊόντα στην γκάμα. Σε συνδυασμό με το RedCert certification για μειωμένο ανθρακικό αποτύπωμα, την ταυτοποίηση Mass Balance για την χρήση βιομάζας στην παραγωγή & την πιστοποίηση Α+ για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, συνθέτουν την επιτομή της αειφόρου ανάπτυξης & παραγωγής.

Σεμινάρια

Η Novacolor δεν ακολουθεί απλώς τα trends, αλλά τα δημιουργεί! Ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες τάσεις του inderior design & του χώρου των διακοσμητικών επιχρισμάτων.

Η Noventa σε συνεργασία με την Novacolor, πραγματοποιεί σε τακτική βάση, σεμινάρια με εισηγητές από το διακεκριμένο team της Novacolor. Τα σεμινάρια έχουν την μορφή workshop με σκοπό να εκπαιδευτείτε στην πράξη προκειμένου να εμπουτίσετε τις γνώσεις και να εξελίξετε τις τεχνικές σας.

Αν είστε εφαρμοστής, αρχιτέκτονας ή έμπορος, μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να δείτε από κοντά τα διάφορα στάδια εφαρμογής που θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε τη δυναμική των υλικών της Novacolor, διευρύνοντας τους ορίζοντες της εργασίας σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια και εμείς θα σας κρατήσουμε ενήμερους σχετικά με την ημερομηνία, τον τόπο και τη διαδικασία συμμετοχής όταν προγραμματιστεί το επόμενο σεμινάριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το παρόν αίτημα ΔΕΝ αποτελεί κράτηση. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.